Applikasjonsutvikling

Alle våre kunder er unike virksomheter med unike forretningsprosesser. Mange av disse har behov for skreddersydde IT-løsninger der “hyllevare” ikke er tilgjengelig eller ikke er et godt alternativ.


Innovit AS tilbyr et solid senior utviklermiljø som skreddersyr programvare etter virksomhetens unike behov. Vi kan gjennomføre hele prosessen fra behovsanalyse, løsningsdesign og arkitektur, systemutvikling, integrasjon, testing, implementering, forvaltning og drift av systemet.

Vi har digitalisert et bredt spekter av forretningsprosesser i en rekke bransjer, både for privat og offentlig sektor. Noen eksempler på løsninger er:

Innovit har bistått med å digitalisere våre prosesser rundt tilskuddshåndtering. Løsningen er enkel å bruke, gir muligheter for automatisering og vil gi store besparelser av saksbehandlingen.
Kvalitet, kompetanse og god kundebehandling gjør det lett å anbefale Innovit til andre.
Anders B. MikkelsenOslo kommune, Klimaetaten
Anders B. Mikkelsen

Vi har et kompetent senior utviklermiljø med spisskompetanse på de ledende teknologiene innen plattformene .NET, Java og web. Vi legger vekt på å benytte standarder, gjenbrukbare moduler og rammeverk for å effektivisere utviklingen.

Vi tilbyr løsninger med responsivt design for alle flater: pc, nettbrett og mobil.

Våre skreddersydde løsninger kan kombineres med våre øvrige løsninger for samhandling eller forretningsanalyse.

Innovit er Microsoft Silver Certified Partner innen Application Development.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.