Ledig stilling som utvikler innen Microsoft 365 / SharePoint / Power Platform

Innovit Samhandling
Vi integrerer, designer og utvikler løsninger for samhandling og informasjonsdeling basert på Microsoft 365 (tidligere Office 365) / SharePoint og Microsoft Power Platform. Vi tilbyr mellom annet moduler som legges på toppen av SharePoint, eller vi utvikler løsninger, apper og/eller komponenter tilpasset kundens behov. Som regel gjør vi en kombinasjon. 

Vi er stadig i vekst og er på jakt etter en utvikler som brenner for faget! Er du vår nye kollega?

Del denne stillingen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Teknologiområder: Microsoft 365 (tidligere Office 365), Teams, SharePoint, Power Platform (forretningsinterne apper, automatiserte arbeidsflyter, bruk av kunstig intelligens), Microsoft Viva, Microsoft Azure, Microsoft Graph, C#/.NET, JavaScript, Html5, CSS, Bootstrap, PowerShell, jQuery, Angular, Devops, Git, MS SQL, forskjellige web rammeverk, ++ (listen vokser stadig)

Ønskelige kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning på universitets- eller høyskolenivå. Relevant og lang erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
  • Du har utviklingserfaring fra ett eller flere av følgende områder: Microsoft .NET / C#, Microsoft Power Platform (Power Apps, Power Automate eller Power Virtual Agents), Microsoft Azure, SharePoint, annen webutvikling (f.eks. REST API, JavaScript, Angular, React eller tilsvarende)
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
  • Praktisk erfaring fra smidig arbeidsmetodikk
  • Det er en fordel om du har erfaring fra løsningsdesign, men det er ikke et absolutt krav. Har du erfaring med integrasjon mellom ulike systemer og/eller bruk av Microsoft 365 / SharePoint er det supert!
  • Merk: Vi er opptatt av at våre ansatte skal få den opplæring de trenger, enten det gjelder sertifisering eller relevante kurs/konferanser i inn- og utland

Dette er noe av det du kan forvente hos oss:

Vi er 24 kollegaer som gleder oss til å ta i mot deg! Er du fremoverlent, positiv og imøtekommende, samt evner å sette deg raskt inn i forretningsmessige løsninger vil du trives hos oss. Vi håper du utfordrer oss, bidrar i faglige diskusjoner og ellers har ønske om å ta ansvar for ulike kundeprosjekter. Vi har mange spennende oppgaver som skal løses sammen med kunder både i privat og offentlig sektor.

Vi ønsker en god balanse mellom jobb og privat og forsøker å legge til rette for en fleksibel arbeidshverdag. Vi er også opptatt av det sosiale, med egen kaffebar, og med mange sosiale samlinger gjennom hele året.

Interessert eller har du spørsmål om stillingen?
Ta kontakt med Kim Roar S. Hauge, kim.hauge@innovit.no eller på tlf.: +47 473 50 986