Kontakt oss

Over 1,1 million brukere

Vår portalløsning for Norges Jeger- og Fiskerforbund satte ny besøksrekord med over 1,1 millioner brukere i 2020!

Del denne artiklen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vi har utviklet og drifter Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) sin SharePoint-portal. Det er utrolig kult at portalen satte ny rekord med over 1,1 millioner brukere i 2020.

Denne portalen er den viktigste kanalen for kommunikasjon og markedsføring for NJFF, og de deler mye godt innhold som bidrar til veksten. Det er avgjørende at løsningen er robust og skalerbar, og vi valgte derfor å utvikle den på SharePoint Server i skyløsningen Azure. Valget av plattform har gitt portalen høy tilgjengelighet og lav ressursbruk på drift og forvaltning. Dette viser hvor godt egnet SharePoint Server er som plattform for publisering av innhold og samhandling for NJFF sine mange tusen medlemmer.

En stilig vri på innholdsarbeidet var at vi sammen utviklet en quiz for Jegerprøven i denne SharePoint-portalen. Quizen skal hjelpe brukere med å teste kunnskapen sin før de skal ta Jegerprøven. Statistikken viser at denne quizen var den nest mest besøkte websiden i portalen i 2020.

Det er viktig for NJFF at lokallagene selv kan produsere og dele innhold. Det er derfor tilrettelagt for at flere webredaktører kan ha ansvar for innholdsproduksjonen. For at dette skal være sikkert har vi i SharePoint-løsningen integrert autentisering med aID fra Amedia. Nå har flere hundre tilgang som webredaktør og kan dele nyheter og informasjon fra sitt lokallag. Med over 1 million besøkende og nesten 5 millioner visninger kan vi nok trygt si at dette skaper engasjement!

Relaterte artikler

Kontakt oss