ScreenCancer fant rett resept hos Innovit

Utfordring: ScreenCancer trengte en leverandør til å bygge en skreddersydd løsning for å støtte opp om levering av sine tjenester gjennom blant annet apoteker over hele Europa. – Innovit leverte en IT-løsning på øverste hylle, sier daglig leder hos ScreenCancer, Mette Valeur. Screencancer leverer tjenester innen kreftscreening til privatkunder og bedrifter. Selskapet hadde tidligere en IT-løsning som ikke var optimal og fleksibel nok i forhold til ulike distribusjonskanaler og behov.

Del denne artiklen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Den var utdatert. Den var for dyr. Og den var ikke kundevennlig eller effektiv.

– Vi hadde en utfordring mange bedrifter har, nemlig en «IT-standardløsning» som ikke passet helt til våre behov ettersom selskapet utviklet seg. Det hadde blitt mange lappeteppe-løsninger med årene, sier Mette Valeur.

Løsningen:

Valeur spurte etter en skreddersydd Microsoft.NET-løsning som var enkel å bruke, kundevennlig og laget for fremtidige utfordringer og vekst.

– Innovit kom på banen og sammen utviklet vi en spesialtilpasset løsning basert på deres kunnskap om programmering og forretningsprosesser, basert på vår behovsbeskrivelse, sier ScreenCancers daglige leder, Mette Valeur.

I tillegg er det laget en unik kameraprogramvare til et egenprodusert dermatoskopiske kamera, og Innovit er også involvert i utvikling av flere løsninger for gruppen DeepXHealth som ScreenCancer er en del av.

– Vi fikk det vi ba om – og Innovit leverte varene på en profesjonell måte. Nå bruker vi løsningen kalt SC Navigator i flere land, og responsen har vært veldig god. Dette har vært et samarbeid over flere år, og jobber stadig for å forbedre løsningen ettersom behovene endrer seg, sier hun.

Resultatet:

Programvaren gjør oss bedre rustet til å levere tjenestene på en effektiv, sikker og kundevennlig måte, forteller Valeur.

– Microsoft.NET-løsningen benyttes i dag på apoteker i Norge, Sverige, UK, Irland og Frankrike. Innovit har vært veldig flinke til å pushe oss til å se fremtidige utfordringer – ikke bare løse problemer i nåtid. Innovit er faglig dyktige, og eksperter på Microsoft.NET. Det setter vi, og garantert våre kunder, veldig pris på, sier ScreenCancer-leder, Mette Valeur.

Relaterte artikler