Briva for Microsoft 365

Ved å legge smarte moduler på toppen av SharePoint kombinerer Briva styrkene til SharePoint med et effektivt, brukervennlig og tiltalende design.

Briva gjør SharePoint enklere for brukeren

Briva består av en serie moduler basert på Microsoft SharePoint. Briva inneholder intranett, prosjekthåndtering, CRM, dokumenthåndtering, personal, kvalitet og avviksrapportering og flere andre moduler. Det er i tillegg utviklet en egen modul for integrasjon mellom de ulike Office-produktene og Briva. Dette gjør at  eposter, vedlegg og andre dokumenter på en enkel og elegant måte kan knyttes opp mot selskap, kontakter og prosjekter.

Løsningen er fleksibel og det finnes en rekke muligheter for å skreddersy konfigurasjon i henhold til den enkelte kundes behov.  Briva kan tas i bruk som den er, eller være et utgangspunkt for utvikling av kundespesifikke tilpasninger.

Briva CRM

Håndterer kunder, leads og tilbud på en effektiv måte. Med Briva CRM får du full oversikt over salg, pipeline og eksisterende kunder, med all tilhørende informasjon.

Briva Prosjekt

Smart prosjektstyring med Briva Prosjekt. Få oversikt over dokumentasjon, prosesser og kommunikasjon, sømløst integrert med Microsoft 365.

Briva Kvalitet

Prosesser, rutiner, dokumentasjon, risiko og avvik - brukervennlig, og integrert med Microsoft 365.

Briva Intranett

Enkelt å bruke, lett å komme i gang med. Briva Intranett gir de ansatte full oversikt og er sømløst integrert med Microsoft 365.

Briva Dokument

Kombinerer filserverens kjente grensesnitt med mulighetene i SharePoint og Microsoft 365. Briva Dokument gjør det enkelt å samhandle og håndtere dokumenter. Løsningen gir deg blant annet samtidig redigering med versjonskontroll, avansert søk, sikker lagring og deling i Microsoft 365.

Briva integrasjon

Få en enklere hverdag med systemer som snakker sammen. Briva er integrert mot blant annet Microsoft 365 og Dynamics NAV, Visma Business og Global, Xledger og SuperOffice.

Briva Share

Briva Share lar deg lagre e-post, vedlegg og dokumenter fra Outlook direkte i SharePoint

Book en demo

Vil du vite mer om hvilke muligheter Briva kan skape for din bedrift?
Book en uforpliktende presentasjon.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg innen kort tid.