Aktuelt

kundecase

ScreenCancer fant rett resept hos Innovit

Utfordring: ScreenCancer trengte en leverandør til å bygge en skreddersydd løsning for å støtte opp om levering av sine tjenester gjennom blant annet apoteker over hele Europa.
– Innovit leverte en IT-løsning på øverste hylle, sier daglig leder hos ScreenCancer, Mette Valeur.
Screencancer leverer tjenester innen kreftscreening til privatkunder og bedrifter. Selskapet hadde tidligere en IT-løsning som ikke var optimal og fleksibel nok i forhold til ulike distribusjonskanaler og behov.

kundecase

Traff blink hos Norges Jeger- og Fiskerforbund

Utfordring: Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) jaktet på en ny SharePoint-løsning og nye nettsider. NJFF hadde dermed behov for en kurs- og aktivitetskalender slik at både organisasjonen sentralt, alle fylkeslag og over 500 lokallag kunne markedsføre sine arrangement, og ikke minst ta imot påmeldinger fra medlemmer og andre interesserte.

kundecase

Innovits fagfolk tok over da India sviktet

– Å outsource IT-tjenester til India holdt på å knekke min gründerbedrift. I siste liten fikk vi trygghet og høy faglig IT-kompetanse fra Innovit som reddet oss, og ikke minst våre brukere, som er brukere med forsinket og manglende talespråk, sier daglig leder i Milla Says, Aleksander Helmersberg.

Kontakt oss

Interessert i å få vite mer om hvordan du kan komme i gang og hvordan vi kan bistå?