Ta kontroll over data og gjør veien til innsikt kort

Arbeider du med å samle og analysere data fra ulike kilder? Opplever du at det kan være utfordrende å få en helhetlig oversikt som støtter gode beslutningsprosesser? Med Microsoft Fabric, en integrert plattform for dataanalyse, åpnes dørene til nye datadrivne innsikter hjulpet frem av kunstig intelligens.

Dataanalyse

Samle, analyser og utvid mulighetene med data

En plattform for fremtiden

I en verden hvor data spiller en stadig viktigere rolle, er det essensielt å ha tilgang til en plattform som håndterer alt fra datainnhenting til avansert datavitenskap, analyse og rapportering. Microsoft Fabric representerer en slik løsning. Fabric kombinerer ulike teknologier og verktøy, eliminerer behovet for separat lisensiering av systemer som Synapse, Azure Data Factory og Power BI, og integrerer dem sømløst.

Integreringen av Azures OpenAI-tjeneste og Copilot i Microsoft Fabric åpner opp for mange muligheter. Brukere kan nå utnytte det fulle potensialet av sine data gjennom generativ AI, og dette kan Innovit bistå med. Det betyr en forenklet tilgang til å bygge maskinlæringsmodeller, utvikle dataflyter, generere kode og visualisere resultater – alt på en måte som er tilgjengelig for ikke-teknisk personell.

Skreddersydde løsninger for din bedrift

Som sertifisert Microsoft-partner, har Innovit dybdekunnskap og erfaring med de ulike teknologier som Microsoft tilbyr. Vi kan tilpasse og implementere Microsoft Fabric i din organisasjon, slik at du kan samle og utnytte data på en mer effektiv måte. Vi kan bistå deg gjennom hele prosessen – fra analyse og kartlegging av datakilder, til design og implementering av løsninger som effektiviserer måten du jobber med data.

Er din organisasjon klar for fremtiden?

Med Microsoft Fabric kan din organisasjon ta et stort skritt inn i fremtiden med datadrivne beslutninger og AI-drevet innsikt. Ønsker du å vite mer om hvordan du kan utnytte Microsoft Fabric i din virksomhet? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Interessert i Microsoft Fabric?

Book
demo