BB2R3906_2

Bli kjent med oss

I Innovit er vi en gjeng teknologihoder og IT-nerder med stolthet for faget. Vi hjelper selskaper som skal innovere og effektivisere med å utvikle digitale løsninger. Vi har et solid utviklermiljø og setter sammen team tilpasset dine prosjekter.

BB2R3878

Om Innovit

Innovit ble etablert i Bergen i 2006 og har siden starten hatt fokus på å skape et ledende teknologimiljø som leverer førsteklasses IT-løsninger til privat og offentlig sektor. For oss er det viktig å være fleksibel og smidig i møte med et marked i endring, og vi strekker oss langt for å skape gode kundeopplevelser. I Innovit vektlegger vi tillit, langsiktighet og kvalitet. Vi arbeider kontinuerlig med måling og forbedring av våre leveranser gjennom vårt kvalitetssystem.

Vi skal levere med høy kvalitet - alltid. Dette setter krav til faglig dyktighet, engasjement og en genuin interesse for å løse kundens behov.

Lars Opedal - Daglig leder

Teamet

Lars_Opedal

Daglig leder

Lars Opedal

+47 456 66 954

lars.opedal@innovit.no

Lars har over 25 års erfaring med utvikling og utviklingsprosjekter og er en av gründerne bak Innovit. Han er sertifisert innen PMP, Scrum og ISTQB og har over 20 års ledererfaring. Til daglig jobber Lars med salg og kundehåndtering, har produktansvar for eApply og fokuserer kontinuerlig på å skape en spennende, faglig og sosialt utviklende arbeidsplass for sine kollegaer.

Vis beskrivelse

Kim_R_Hauge

Leder \ Samhandling

Kim Roar Sunde Hauge

+47 473 50 986

kim.hauge@innovit.no

Kim har omfattende kompetanse innen utvikling, prosjektledelse og løsningsarkitektur. Han har i mange år hatt fagansvar for Innovits satsning innen Microsoft 365, SharePoint, Teams og Power Platform. Kim er Microsoft Certified Professional Developer, Scrum Master og sertifisert som Prince 2 Foundation & Practitioner. I prosjekter er Kim resultatorientert og fokuserer på kundens beste.

Vis beskrivelse

Øystein_Aadland

Leder \ Applikasjon

Øystein Aadland

+47 982 19 596

oystein.aadland@innovit.no

Øystein er en erfaren utvikler og løsningsarkitekt som brenner for utvikling av ryddig kode med høy kvalitet. Han har jobbet med alle faser av prosjekter fra kravspesifikasjon, design, modellering, utvikling, testing og drift. Øystein trives best med backend systemer, DevOps, database- og systemintegrasjon. Han er sertifisert Microsoft Certified Professional, Scrum Master og Prince 2 Practitioner.

Vis beskrivelse

Jarle_Johnstad

Leder \ Innsikt

Jarle Johnstad

+47 982 80 173

jarle.johnstad@innovit.no

Jarle digger å skape verdi og dra nytte av data på en smartest mulig måte. Han har bakgrunn som systemutvikler, lang erfaring med integrasjonsarbeid, er kompetent på data-arkitektur og har omfattende efaring med oppbygging av dataplattformer for rapportering og analyse. Jarle er entusiastisk i arbeidet med kunder og gleder seg over å skape gode teknologibaserte løsninger.

Vis beskrivelse

Håkon_Øiestad

Seniorkonsulent

Håkon Øiestad

+47 416 69 611

hakon.oiestad@innovit.no

Håkon er en nøkkelperson i vår Samhandlings-avdeling og har bred erfaring innenfor informasjonsarkitektur og løsningsdesign, implementering, konfigurering og forvaltning/drift av løsninger i Azure og Microsoft 365, med dybdekompetanse innen SharePoint, Teams og OneDrive. Han har også god forretningsforståelse og er alltid opptatt av å levere verdi for kunden.

Vis beskrivelse

Daniel_Webb

Seniorkonsulent

Daniel Webb

+47 400 93 265

daniel@innovit.no

Daniel har lang erfaring med business intelligence og Power BI. Han har Microsoft sin høyeste sertifisering, Solutions Expert in Data Management & Analytics, er Microsoft Certified Trainer og har en rekke kvalifikasjoner og kurs innen dataløsninger både on-prem og skybasert. Daniel er Innovits faste kursholder på Videocation.no, en ekte kaffe aficionado og har lang erfaring med å hjelpe selskaper i deres digitaliseringsreise.

Vis beskrivelse

Gabriel_Padron

Seniorkonsulent

Gabriel Pádron

+47 945 34 484

gabriel.padron@innovit.no

Gabriel er en erfaren senior utvikler som brenner for utvikling og datamodellering. Han har jobbet og trives med backend systemer, database og systemintegrasjon. Gabriel jobber med prosjekt faser av modellering, utvikling, testing og drift.

Vis beskrivelse

Ingrid_Johansen

Konsulent

Ingrid Johansen

+47 483 61 643

ingrid.johansen@innovit.no

Ingrid har ekspertise innen .NET-baserte webløsninger, Web-API og mobilutvikling i React Native. Hun er opptatt av å levere produkter som gleder og engasjerer kundene og brenner for å dra nytte av både eksisterende og egenutviklede algoritmer for å løse problemer.

Vis beskrivelse

Tommy_Johannessen

Konsulent

Tommy Johannessen

+47 404 97 467

tommy.johannessen@innovit.no

Tommy er en dyktig utvikler med dybdekompetanse om både SharePoint, Teams og Power Platform – med spesielt fokus på forretningsinterne apper bygget i Power Apps. Han interesserer seg stort for maskinlæring og har under masterstudiene vært ansvarlig for automatiserte tester for fag innen Artificial Intelligence og programmeringskonsepter.

Vis beskrivelse

Jan_Anton_Borge

Seniorkonsulent

Jan Anton Borge

+47 976 68 777

jan.anton.borge@innovit.no

Jan Anton har ofte rollen som hovedutvikler i flere av våre kundeprosjekter knyttet til digital samhandling – med spesielt fokus på Microsoft 365 og SharePoint. Han har over årenes løp utviklet seg til å bli en svært nyttig sparringspartner innenfor sitt fagområde, og er høyt verdsatt blant både kollegaer og kunder.

Vis beskrivelse

John_Christian

Seniorutvikler og UX-nerd

John Christian Lønningdal

+47 924 40 171

john.lonningdal@innovit.no

John Christian er en svært erfaren utvikler med en lidenskap for interaksjonsdesign, UX og frontend utvikling. Han er alltid opptatt av hvordan en applikasjon oppleves av brukeren. John Christian har et brennende engasjement for å følge med på, og sette seg inn i nye UI-rammeverk og teknologier og lever etter mottoet Fighting UX that SUX

Vis beskrivelse

Morten_Sørås

Seniorkonsulent

Morten Sørås

+47 970 92 815

morten.soraas@innovit.no

Morten har lang erfaring fra arbeid med både kommunale og private virksomheter, som både konsulent, utvikler og prosjektleder. Han har kompetanse innen bl.a. ERP-løsninger, Azure IoT og Business Intelligence. Morten har en solid fot i den tekniske leiren, er alltid på jakt etter ny teknologi og evner samtidig å tenke prosesser og gode løsninger for sluttbruker.

Vis beskrivelse

Nanfrid_Idso

Konsulent

Nanfrid Idsø

+47 458 44 916

nanfrid.idso@innovit.no

Nanfrid brenner for godt design og brukervennlighet og er en meget verdifull UX-ressurs hos Innovit. Hun har god kompetanse innenfor områdene interaksjonsdesign og prototyping, men også utvikling innen SharePoint og automatisering ved bruk av Power Apps og Power Automate. 

Vis beskrivelse

Olav_Dahl_Saue

Seniorkonsulent

Olav Dahl Saue

+47 994 43 499

olav.saue@innovit.no

Olav er en entusiastisk utvikler med en forkjærlighet for frontend utvikling. Han er sertifisert Microsoft Certified Professional Developer og har gjennomført Microsoft sitt arkitektprogram «Microsoft Leap for the Future, program for architects and developers» i Redmond, USA.

Vis beskrivelse

Ole_Seglem

Seniorkonsulent

Ole Seglem

+47 456 14 180

ole.seglem@innovit.no

Ole har over 10 års erfaring som fullstack-utvikler og er team leader/technical lead hos Innovit. Han har i tillegg erfaring med prosjektledelse, systemarkitektur og kundeoppfølging. Ole trives best med backend systemer, database- og systemintegrasjon, men har også god kjennskap til det å jobbe med klientsiden.

Vis beskrivelse

Nils_Gjerdevik

Seniorkonsulent

Nils Norvald Gjerdevik

+47 416 49 168

nils.gjerdevik@innovit.no

Med over 20 års erfaring som løsningsarkitekt og utvikler fra prosjekter hos både private og offentlige kunder i en rekke bransjer, besitter Nils en solid utviklingskompetanse. Han har bred kompetanse innen løsningsarkitektur, utvikling, testing, datamodellering, integrasjoner og deployment. Nils evner å sette seg raskt inn i nye teknologier og mulighetene disse skaper for kunden.

Vis beskrivelse

Sueli_Lovseth

Konsulent

Sueli Løvseth

+47 967 36 770

sueli@innovit.no

Sueli har utdannelse og bakgrunn fra logistikk, og har de siste årene tatt steget over til å jobbe med data generelt og Power BI spesielt. Hun innehar Microsoft-sertifiseringene "Power BI Data Analyst Associate" og "Azure Data Engineer Associate", og er dedikert i alt hun foretar seg.

Vis beskrivelse

Morten_Fjeld

Seniorkonsulent

Morten Fjeld

+47 455 10 013

morten.fjeld@innovit.no

Morten har omfattende erfaring fra utviklingsarbeid, jobber fullstack og har kompetanse innen både .NET, Java, webapplikasjoner, mobilapplikasjoner, Azure tjenester og Azure DevOps. Morten er en ivrig forkjemper for automatisering av utviklingsprosesser, og er en sentral ressursperson for Innovit som team leder/technical lead i flere av våre kundeprosjekter.

Vis beskrivelse

Robin_Schive

Seniorkonsulent

Robin Schive

+47 928 46 539

robin.schive@innovit.no

Robin er en dreven utvikler med lang erfaring og spisskompetanse innen SQL, som har bidratt til utviklingen av en rekke produkter og tjenester. Han har kompetanse innen flere ulike kodespråk, teknologier og databaser, men har spisskompetanse innen utvikling av applikasjoner i .NET og C#, samt Business Intelligence. Robin har en høy evne til å løse komplekse problemstillinger.

Vis beskrivelse

Tonje_Waasjø

Seniorkonsulent

Tonje Waasjø

+47 454 71 918

tonje.waasjo@innovit.no

Tonje har mange års erfaring med Microsoft 365, med hovedfokus på Power Automate, Power Apps, SharePoint Online og Teams. Hun simpelthen elsker mulighetene som ligger i automatisering og det å kunne bidra til at folk får en enklere og mer effektiv hverdag. Tonje er også Microsoft Certified Power BI Data Analyst Associate.

Vis beskrivelse

Bjørn_Helge_Sandblåst

Seniorkonsulent

Bjørn Helge Sandblåst

+47 920 81 988

bjorn.helge.sandblast@innovit.no

Bjørn Helge har allsidig erfaring fra backendutvikling, løsningsdesign/arkitektur og som team/tech lead. Han jobber ofte tett med nøkkelpersoner hos kunden for å forstå deres behov og skape verdi for dem. Bjørn Helge jobber blant annet med .NET, SQL, Azure DevOps og Microsoft Dynamics. Ellers er han både en av Innovits helårsbadere og kaffeentusiaster.

Vis beskrivelse

Andre_Torsvik

Konsulent

André Torsvik

+47 476 33 508

andre.torsvik@innovit.no

André jobber som utvikler og er vår person når det kommer til Apple, hvor begeistringen og optimismen når nye høyder. Han er lidenskapelig opptatt av det siste nye innen teknologi. André har gått Microsoft University og har der blitt Microsoft Certified DevOps Engineer Expert.

Vis beskrivelse

Svein_Ove_Surdal

Konsulent

Svein Ove Surdal

+47 406 28 144

svein.ove.surdal@innovit.no

Svein Ove er utdannet dataingeniør og trives aller best med å utvikle logikken bak applikasjoner for å sikre funksjonalitet. Hos Innovit jobber han hovedsakelig med backend-utvikling og er en viktig ressurs for produktutvikling av vårt tilskuddshåndteringsverktøy, eApply. Svein Ove brenner for å gjøre prosesser enkle og intuitive for bruker, med formål om å effektivisere deres arbeidshverdag.

Vis beskrivelse

Lars_Oddne_Juvik

Konsulent

Lars Oddne Juvik

+47 476 57 167

lars.juvik@innovit.no

Lars Oddne er fullctack-utvikler og jobber med blant annet .NET baserte WebAPI, webapplikasjoner og MS Windowsapplikasjoner hos Innovit. Han er en skikkelig tech-nerd. Han holder på med masteroppgave om droneprogrammering, og anser programmering mer som en hobby enn en jobb. Lars Oddne er en allsidig type som også interesserer seg for finans og er lidenskapelig opptatt av kaffe.

Vis beskrivelse

Øystein Tolaas

Konsulent

Øystein Toppe Tolaas

+47 918 67 029

oystein.tolaas@innovit.no

Øystein har en mastergrad i finansiell økonomi fra NHH, med en støtteprofil i Business Analytics. Han startet sin konsulentkarriere i Innovit september 2023. Siden februar har han utført en rekke Microsoft sertifiseringer, og opparbeidet seg en spisskompetanse i Power BI. Øystein brenner for å skape verdi for kundene sine. Det han trives best med i jobben som konsulent hos Innovit, er ansvaret han får ta på seg, de varierte arbeidsoppgavene og kompetanseheving fra flinke kollegaer. Når du ikke finner Øystein på kontoret, treffer du han på fjellet, på padelbanen eller i squash-hallen.

Vis beskrivelse

Jakob_Hauser

Konsulent

Jakob Hauser

+47 458 60 420

jakob.hauser@innovit.no

Jakob brenner for programmering og problemløsning. Hos Innovit jobber han med fullstackutvikling og bidrar med fornying og oppdatering av applikasjoner. Jakob er en humørspreder og en uredd isbader som går i shorts nesten hele året. 

Vis beskrivelse