Jobb smartere, smidigere og sikrere

Bli bedre kjent med Microsoft 365

Få mer ut av digitaliseringen – og utnytt mulighetene i et av verdens kraftigste verktøy

Microsoft_365_laptop

Den digitale arbeidshverdagen blir stadig mer kompleks og avansert. Men det betyr ikke nødvendigvis at verktøyene du benytter må være tunge og kompliserte å jobbe i.

Ved å automatisere og videreutvikle funksjoner i Microsoft 365, kan du få enda mer ut av et allerede kraftig verktøy – og på den måten oppnå en bedre og mer effektiv arbeidsflyt.

Sertifisert Microsoft-partner

Visste du at vi er sertifisert Microsoft-partner? Det innebærer at vi har kunnskapen og ferdighetene som skal til for å skreddersy tjenesten etter dine ønsker og behov. Kanskje du ønsker bedre arbeidsprosesser og mindre administrasjon? Eller er målet er å styrke samhandlingen på tvers av ulike enheter og plattformer? Enten du er en del av en stor eller liten virksomhet, kan vi gi dere verktøyene som skal til for å skape en bedre, smartere og smidigere måte å jobbe på.

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe dere med å effektivisere og forenkle den digitale hverdagen i din bedrift? Ta kontakt med oss, så ser vi på løsninger sammen.

BB2R3727

Apper og tjenester for skrivebord, nett og mobil

 • Microsoft 365 Apps

  Microsoft 365-abonnementer inneholder en rekke kjente Office-apper, blant annet Microsoft Word, Excel og PowerPoint.

 • Teams

  Microsoft Teams er en kommunikasjonsplattform som gir organisasjoner mulighet til å samarbeide, dele og planlegge i fellesskap.

 • Outlook

  Microsoft Outlook er en app som lar deg samle e-postkontoer, kalendere, kontakter og oppgaver på ett sted.

 • OneDrive

  I Microsoft OneDrive kan du lagre filer og bilder i skyen og få tilgang til dem på alle enheter, uansett hvor du er.

 • SharePoint

  Microsoft SharePoint er en nettbasert samarbeidsplattform som kan integreres med Microsoft 365 Apps.

 • Exchange

  Microsoft Exchange er en skybasert tjeneste for forretningskritisk e-post som benyttes av organisasjoner med eget domene.

 • Intune

  Microsoft Intune er et skybasert administrasjonsverktøy for mobile enheter, som brukes for å beskytte bedriftsdata.

 • Purview Information Protection

  Microsoft Purview Information Protection er en skytjeneste som hjelper organisasjoner å oppdage, klassifisere, merke og beskytte sensitivt innhold som dokumenter og e-poster.

 • Azure Information Protection

  Microsoft Azure Information Protection hjelper organisasjoner å oppdage, klassifisere, merke og beskytte sensitive dokumenter og e-poster.

 • Access

  Microsoft Access er et databasehåndteringsprogram som enkelt lar deg lage dine egne databaseapper.

 • Publisher

  Microsoft Publisher er et publiseringsprogram for tekst- og bildeutforming, med fokus på layout og grafisk design.

Workshop

Utnytt mulighetene i Microsoft 365

Gjennom våre workshoper hjelper vi deg å kartlegge din nåsituasjon, avdekke utfordringer og utnytte det fulle potensialet som ligger i Microsoft 365.

Passer både for selskaper som benytter Microsoft plattformen i dag og ønsker å videreutvikle bruken, samt de som er i starten av sin digitale samhandlingsreise.

Effektivisere arbeidshverdagen

Microsoft 365 gir organisasjoner mulighet til å effektivisere arbeidshverdagen, ved hjelp av verktøyene man trenger for å være produktiv. Et 365-abonnement beskytter forretningsdata ved hjelp av innebygde sikkerhetsfunksjoner, som beskytter mot cybertrusler, øker sikkerheten for kundedata, sikrer enheter og gir kontroll over brukere og enheter.

Microsoft 365 kan med fordel kombineres med Microsoft Power Platform for å gi organisasjonen ytterligere verktøy for effektivisering og mulighet til å realisere potensialet for digital transformasjon. Alle tjenestene i Power Platform er fullintegrert med Microsoft 365, noe som gir store muligheter for å utnytte data og informasjon, automatisere prosesser og finne nye, smarte måter å jobbe på. Slik sparer organisasjoner tid, sikrer kvalitet og øker medarbeidernes tilfredshet.

Innovit er Microsoft Partner og ekspert på Microsoft 365 og Power Platform. Vi hjelper deg i gang, uavhengig av om du ønsker å ta i bruk Microsoft sine tjenester eller om du vil øke utnyttelsen av eksisterende abonnement.

Spørsmål om Microsoft 365?

Ta
kontakt

Microsoft Partnerstatus

Microsoft partnerstatus