Power Platform

Med Power Platform gir Microsoft alle medarbeidere mulighet til å analysere og visualisere forretningsdata, automatisere prosesser og bygge nyttige løsninger, både for seg selv og andre.

Power_Platform

Velkommen til fremtiden

Tjenestene i Power Platform er kraftige og samtidig brukervennlige og intuitive, noe som lar medarbeidere uten tung utviklerkompetanse gjøre deler av utviklingsarbeidet selv. Tjenestene gjør data tilgjengelig for hele organisasjonen, sikrer effektivt samarbeid på tvers av systemer og kan støtte opp om brukerens egne arbeidsprosesser. Ambisjonen er å bidra til en enklere og mer effektiv arbeidshverdag, uten kjedelige og repeterende oppgaver som hindrer organisasjonen i å fokusere på verdiskaping.

Alle tjenestene i Power Platform er fullintegrert med Microsoft 365. Dette innebærer at du enkelt kan bygge applikasjoner og automatiseringer på informasjon i SharePoint Online og benytte deg av de mange mulighetene som ligger i integrasjonen med Teams. Både Dashboards og nøkkeltall fra Power BI, Power Apps-applikasjoner og flyter kan legges i Teams og sørge for effektiv samhandling og enkel deling av informasjon på tvers av organisasjonen.

Power Platform kan også integreres med tredjeparts-applikasjoner og andre systemer, uavhengig av om disse ligger i skyen eller på en lokal server. Her finnes det hundrevis av ferdige koblinger, men det er også mulig å utvikle egne integrasjoner slik at løsningene som utvikles kan skreddersys til dine behov og prosesser.

  • BB2R3550

For virksomheter som bruker Microsoft 365 gir Power Platform store muligheter for å utnytte data og informasjon, automatisere prosesser og finne nye, smarte måter å jobbe på. Slik sparer organisasjoner tid, sikrer kvalitet og øker medarbeidernes tilfredshet.

Gi din organisasjon verktøy til å løse dagens utfordringer og skape morgendagens løsninger. Vi hjelper deg gjerne i gang!

Dette er

Power
Platform


Power_Apps_scalable.svg

Power Apps

Gjør virksomheten i stand til å realisere gode ideer ved enkelt å kunne bygge egendefinerte forretningsapplikasjoner.


Power_Automate_Scalable.svg

Power Automate

Forbedre produktivitet i forretningen ved å gi alle mulighet til å automatiser sine egne arbeidsprosesser.


Power_BI_Scalable.svg

Power BI

Bygg og del innsikt fra selskapsdata og gjør alle i stand til å ta velinformerte beslutninger.


Power_Virtual_Agents_Scalable.svg

Power Virtual Agent

Bygg intelligente chatroboter som kan kommunisere med kunder og ansatte, uten å skrive én kodelinje.


PowerPages.svg

Power Pages

Utform og publiser low-code nettsider som kan levere viktig informasjon og tjenester til ditt marked, raskt og enkelt.

Workshop

Kom i gang med Power Platform

Microsoft Power Platform er en allsidig plattform som lar deg analysere data, bygge løsninger, apper og chatroboter, automatisere prosesser og mye mer.

Gjennom våre workshoper hjelper vi deg å kartlegge dine behov, avdekke muligheter og utnytte det fulle potensialet som ligger i verktøyet.

Hva venter du på?

Uavhengig av hvor din organisasjon er i deres digitaliseringsprosess, er tjenestene i Power Platform kraftfulle verktøy som kan hjelpe dere å gripe muligheter for effektivisering og realisere deres potensial for digital transformasjon.

Innovit er Microsoft Partner og ekspert på Microsoft Power Platform. Vi hjelper dere i gang, uavhengig av om dere ønsker at medarbeidere skal utvikle sine egne løsninger eller om vi skal utvikle dem for dere. Vi rådgir og ivaretar hele prosessen fra behovsanalyse og løsningsdesign, til implementering, testing og forvaltning.

Power Platform noe for deg?

Book
demo