Karriere
hos oss

Innovit er et teknologiselskap som drives av ambisjonen om å skape det mest kreative og kompetente utviklerhuset i Bergen.

BB2R3840_2
BB2R3580

Kunnskap og engasjement

Da selskapet ble startet av en gjeng IT-entusiaster i 2006, var motivasjonen å skape en sosial, spennende og utviklende arbeidsplass – dette er fremdeles vårt hovedfokus. Hos oss møter du utviklere og nerder med allsidig og spesialisert faglig bakgrunn. Vi jobber i team, bygger på hverandres kompetanse og løser problemer sammen.

Applikasjon

Ettertraktet kompetanse

Behovet for teknologi og utvikling er stort, og vår kompetanse er mer ettertraktet enn noen gang. Med et sterkt fagmiljø hjelper vi våre kunder å innovere og effektivisere med å utvikle digitale løsninger.

Som ansatt i Innovit får du ta del i spennende prosjekter med utfordrende og interessante arbeidsoppgaver. Vi samarbeider tett med kundene våre og du vil få erfaring med en rekke forskjellige bransjer.

Hvorfor Innovit?

Faglig og personlig utviking

Den teknologiske utviklingen skjer i et høyt tempo, noe som gjør det enormt spennende å jobbe innenfor vårt fagfelt. Som ansatt i Innovit er du en del av et solid utviklermiljø med høyt faglig nivå. Sammen skaper vi innovasjon for kundene våre, noe som krever at vi til enhver tid er oppdatert på ny teknologi og nye muligheter. Kompetanseutvikling står sentralt hos oss, og gjennom vårt interne akademi, eksterne kurs, konferanser og sertifiseringer gir vi mulighet for faglig oppdatering og videreutvikling.

Hos oss vil du få mulighet til å prøve deg på flere teknologier og fagfelt. Mange prosjekter involverer flere av våre tjenesteområder og du vil ofte samarbeide med kollegaer fra andre avdelinger. Ønsker du å lære mer om et fagfelt utenom din avdeling, vil vi jobbe for å finne prosjekter der du kan få erfaring med det.

Vår strategiske satsing på samarbeid og tverrfaglig utvikling, samt høy grad av fleksibilitet gjør at du selv velger hvilken retning du ønsker å utvikle deg i. I takt med økt erfaring og kompetanse kan du som utvikler få ansvar som løsningsarkitekt, prosjektleder eller kundeansvarlig.

Utvikler

Muligheter for nyutdannede

Som nyutdannet vil du oppleve et utviklermiljø du kan vokse med. I tett samarbeid med faglig dyktige kolleger vil du få erfaring fra utfordrende prosjekter og problemstillinger, og mulighet til å jobbe i hele prosessen fra idé til lansering.

Hos oss vil du få hjelp til å forme din egen karrierevei rettet mot dine interesser og evner.

Det beste med å jobbe i Innovit

Flat struktur og korte beslutningslinjer er noe vi setter høyt hos oss. Hver ansatt er en viktig ressurs med stor påvirkningskraft både faglig, sosialt og i videreutvikling av selskapet. Har du gode idéer, et ønske om å utforske en bestemt teknologi eller forslag til hvordan vi løser det neste innovasjonsprosjektet? Da er takhøyden for diskusjoner stor og veien til avgjørelser kort.

Vi har et sterkt sosialt samhold og et uhøytidelig arbeidsmiljø. Våre årlige sosiale turer i inn- og utland blir av mange sett på som høydepunkt i arbeidshverdagen.

Jobbe i Innovit?

Ledige stillinger

Vi skal levere med høy kvalitet - alltid. Dette setter krav til faglig dyktighet, engasjement og en genuin interesse for å løse kundens behov.

Lars Opedal - Daglig leder

Daniel_Webb_profil

Baristaen

Daniel er vår egen inhouse barista, Power BI-ekspert, Microsoft Certified Trainer og fast kursholder på Videocation.no. Han brenner for data og elsker å hjelpe andre å dra nytte av feltet. Daniel mener det beste med å jobbe med Business Intelligence er å skape «aha!-øyeblikk» gjennom oversikt og innsikt som gjør organisasjoner i stand til å forbedre interne prosesser og rutiner. Daniel liker å jobbe med kunder fra starten av deres digitaliseringsreise, for å bygge innsikt som virkelig skaper verdi. Det avslappede og sammensveisede arbeidsmiljøet gjør at han stortrives i Innovit.

Ingrid

Atleten

Ingrid treffer du helst ute. Hun har vært en aktiv løper siden barndommen og er glad i å dykke, klatre, reise og gå i fjellet. I prosjekter leverer hun nettsider og applikasjoner som gleder og engasjerer brukerne, og syns at hver oppgave og kodelinje kan by på spennende utfordringer. Ingrid har blant annet erfaring fra .NET-baserte webløsninger, Web-API og mobilutvikling i React Native, og drar gjerne nytte av både eksisterende og egenutviklede algoritmer for å løse problemer, et tema hun også skrev masteroppgave om. Ingrid gleder gjerne sine kolleger med hyggelige overraskelser i hverdagen.

BB2R3791

Supporteren

Tommy er en gledesspreder som alltid har et smil på lur! Han er opptatt av å ta vare på de rundt han, trives godt i fellesskapet i Innovit og griper enhver mulighet til å utvikle seg og sin fagkompetanse. Som en av våre digitale samhandlings-eksperter, utvikler Tommy nyttige løsninger i SharePoint Framework, .NET, React og Microsoft Power Platform for kundene våre. Han synes det er givende å hjelpe bedrifter med å lage arbeidsverktøy som effektiviserer arbeidshverdagen. På fritiden er Tommy en engasjert Formel 1- og fotballsupporter.

Teknologier vi jobber med

 • Utvikling

  C#.NET

  Java

  Hibernate

  HTML

  CSS

  Bootstrap

  JavaScript

  TypeScript

  jQuery

  ReactJS

  Angular

  Vue

  Node.js

  React Native

  Ionic

  PWA

  Hybrid mobilapplikasjon

  Autentisering

  Autorisering

  OAuth

  ID Porten

  BankID

 • Microsoft 365

  Teams

  SharePoint

  OneDrive

  Power Apps

  Power Automate

  Power BI

 • Business intelligence

  Power BI

  Azure IoT

  Azure Synapse

  Databaser

  Datavarehus

  Masterdata

 • Microsoft Azure

  Azure Functions

  Azure DevOps

  Azure SQL

  Azure App service

  Azure Storage

  Azure IoT Hub

  Azure Message Hub

  Azure VM

  Azure Active Directory

 • Automatisering

  Power Automate

  Azure LogicApps

  Azure Runbooks

  SharePoint Workflows

Sertifiseringer

 • ISO 27001

  ISO 27001 er en internasjonal standard for implementering av styringssystem for informasjonssikkerhet. Sertifisering i standarden gir en systematisk og risikostyrt tilnærming til kontinuerlig forbedring av informasjonssikkerhet, både administrativt, fysisk og teknisk.

  Se Sertifisering

 • ISO 9001

  ISO 9001 er en del av den internasjonale standardserien ISO 9000, og setter kriteriene for et kvalitetsstyringssystem. Med prinsipper for kvalitetsstyring som inkluderer et sterkt kundefokus, prosesstilnærming og et mål om kontinuerlig forbedring, styrker ISO 9001 selskapers evne til å møte morgendagens krav og utfordringer.

  Se Sertifisering

 • Miljøfyrtårn

  Sertifiseringskriteriene til Miljøfyrtårn bygger på prinsipper om hvordan et godt miljøledelsessystem skal etableres, fungere og skape varig positiv effekt på klima og miljø.
  Sertifiseringen omfatter både det ytre miljøet og det interne arbeidsmiljø og setter krav til våre prosesser for HMS, avfallshåndtering, innkjøp og transport.

  Se Sertifisering

 • PRINCE2

  PRINCE2 er sertifisering innen allsidig og anerkjent metode for strukturert prosjektledelse.
  Metoden er utprøvd beste praksis og legger til grunn tydelig definerte prinsipper for gjennomføring av prosjekter.

 • Scrum

  Scrum er et smidig prosessrammeverk utviklet for å støtte kompleks programvareutvikling. Utvikling og leveranser skjer i korte iterasjoner med en fast lengde, og i tett, løpende samarbeid med kunden. Et viktig poeng er å komme raskt i gang med å levere den viktigste funksjonaliteten til kundene.

 • ISTQB

  International Software Testing Qualifications Board (ISTQB) tilbyr et internasjonalt sertifiseringsprogram for testere og testledere og er regnet for ledende innen domenet software testing.

Microsoft Partnerstatus

Microsoft partnerstatus