Innovit

Karriere

Innovit er teknologiselskapet som drives av ambisjonen om å skape det mest kreative og kompetente utviklerhuset i Bergen.

IT_working

Kompetanse og engasjement

Innovit er et teknologiselskap som drives av ambisjonen om å skape det mest kreative og kompetente utviklerhuset i Bergen. Da selskapet ble startet av en gjeng IT-entusiaster i 2006, var motivasjonen å skape en sosial, spennende og utviklende arbeidsplass – dette er fremdeles vårt hovedfokus. Hos oss møter du teknologihoder og IT-nerder med allsidig og spesialisert faglig bakgrunn. Vi jobber i team, bygger på hverandres kompetanse og løser problemer sammen.
 
Behovet for teknologi og utvikling er stort, og vår kompetanse er mer ettertraktet enn noen gang. Med et sterkt fagmiljø hjelper vi våre kunder å innovere og effektivisere med å utvikle digitale løsninger.
 
Som ansatt i Innovit får du ta del i spennende prosjekter med utfordrende og interessante arbeidsoppgaver. Vi samarbeider tett med kundene våre og du vil få erfaring med en rekke forskjellige bransjer.

Ledige stillinger

Microsoft 365 / SharePoint / Power Platform Utvikler

Vi integrerer, designer og utvikler løsninger for samhandling og informasjonsdeling basert på Microsoft 365 (tidligere Office 365) / SharePoint og Microsoft sin Power Platform.

Fullstack applikasjonsutvikler

Vi designer og implementerer løsninger for våre kunder. Vi er ofte kundens utviklingsavdeling.

Business Intelligence Utvikler

Innovit Innsikt har flere spennende satsningsområder og en stadig økende oppdragsmengde. Nå ønsker vi flere dyktige og engasjerte «datahoder» med på laget!

Faglig og personlig utvikling

Den teknologiske utviklingen skjer i et høyt tempo, noe som gjør det enormt spenne å jobbe innenfor vårt fagfelt. Som ansatt i Innovit er du en del av et solid utviklermiljø med høyt faglig nivå. Sammen skaper vi innovasjon for kundene våre, noe som krever at vi til enhver tid er oppdatert på ny teknologi og nye muligheter. Kompetanseutvikling står sentralt hos oss, og gjennom vårt interne akademi, eksterne kurs, konferanser og sertifiseringer gir vi mulighet for faglig oppdatering og videreutvikling.

Hos oss vil du få mulighet til å prøve deg på flere teknologier og fagfelt. Mange prosjekter involverer flere av våre tjenesteområder og du vil ofte samarbeide med kollegaer fra andre avdelinger. Ønsker du å lære mer om et fagfelt utenom din avdeling, vil vi jobbe for å finne prosjekter der du kan få erfaring med det.

Vår strategiske satsing på samarbeid og tverrfaglig utvikling, samt høy grad av fleksibilitet gjør at du selv velger hvilken retning du ønsker å utvikle deg i. I takt med økt erfaring og kompetanse kan du som utvikler få ansvar som løsningsarkitekt, prosjektleder eller kundeansvarlig.

Muligheter for nyutdannede

Som nyutdannet vil du opplever et utviklermiljø du kan vokse med. I tett samarbeid med faglig dyktige kolleger vil du får erfaring fra utfordrende prosjekter og problemstillinger, og mulighet til å jobbe i hele prosessen fra idé til lansering.

Hos oss vil du få hjelp til å forme din egen karrierevei rettet mot dine interesser og evner.

Hva er det beste med å jobbe i Innovit?

Flat struktur og korte beslutningslinjer er noe vi setter høyt hos oss. Hver ansatt er en viktig ressurs med stor påvirkningskraft både faglig, sosialt og i videreutvikling av selskapet. Har du gode idéer, et ønske om å utforske en bestemt teknologi eller forslag til hvordan vi løser det neste innovasjonsprosjektet? Da er takhøyden for diskusjoner stor og veien til avgjørelser kort.
Vi har et sterkt sosialt samhold og et uhøytidelig arbeidsmiljø. Våre årlige sosiale turer i inn- og utland blir av mange sett på som høydepunkt i arbeidshverdagen.
 

Teknologier vi jobber med

 • C#.NET
 • Java, Hibernate
 • JQuery, ReactJS, Angular, Vue
 • TML, CSS, Bootstrap
 • JavaScript, TypeScript
 • Node.js
 • Microsoft Azure (f.eks. Azure Functions, IOT Hub, Message Hub, LogicApps m.m.)
 • DevOps
 • Microsoft SQL
 • Microsoft Power Platform
 • Microsoft Teams, SharePoint

Ingen ledige stillinger? Vi tar uansett gjerne en prat med deg!

Innovit er et selskap i vekst og er stadig på jakt etter nye, flinke mennesker til vårt team! Ta kontakt med oss, så kan vi jo begynne med en prat og en kopp kaffe?