Visuell analyse og effektiv rapportering

Gründerselskapet BRGN ønsket å effektivisere manuelle prosesser knyttet til rapportering og analyse. Power BI ble løsningen for økt verdiskaping og raskere respons til markedet.

BRGN_SS23_10

BRGN

Om selskapet

BRGN ble etablert i Bergen, byen som er kjent for sin vakre natur, sjarmerende arkitektur og, selvfølgelig, rikelig med regn. Selskapet fokuserer på å skape tidløse og unike alternativer til tradisjonelt regntøy, og har etablert seg i en nisje der de tilbyr innovative produkter som skiller seg ut i markedet. Kombinasjonen av design og teknologi gjør det mulig å tilby vanntette, vindtette og pustende produkter, som gir en perfekt balanse mellom funksjon og mote.

Utfordring

Siden oppstarten i 2015 har BRGN opplevd solid vekst og ekspansjon, med en kombinasjon av e-handel, fysiske butikker og samarbeid med strategiske forhandlere. Med økende kompleksitet i driften, hadde selskapet behov for å forenkle og effektiviserer manuelle prosesser knyttet til rapportering og analyse, og så dermed mot Power BI som en mulig løsning.

Hva gjorde vi?

Innovit ble valgt som IT-partner for å implementere analyseverktøyet i BRGNs forretningsprosesser. Power BI gir brukerne mulighet til å visualisere og analysere data fra ulike kilder på en enkel og interaktiv måte, og er et effektivt verktøy for å ta datadrevne beslutninger. Innovit bistod med å definere rapporteringsbehov, opprette datamodeller, samt utvikle rapporter og Dashboard. Opplæring og involvering av brukerne var også en viktig del av prosjektet. Gjennom økt kompetanse i Power BI blant BRGNs ansatte, har selskapet nå selv mulighet til å videreutvikle utnyttelsen av verktøyet.

Power BI er intuitivt og enkelt å bruke og effektiviserer både drift og utvikling. Daniel fra Innovit styrte prosjektet på en veldig god måte og ga oss opplæringen vi trengte underveis.

Birgitte Vik, CFO i BRGN

Implementeringen av Power BI har gjort det mulig for BRGN å analysere data på en mer effektiv måte og raskere kunne ta beslutninger basert på kompleks innsikt og fakta. I dag bruker selskapet Power BI aktivt som beslutningsstøtte, analyseverktøy og til rapportering. For salgsavdelingen betyr dette enkel og rask tilgang til salgsdata og viktige KPI-er. Verktøyet har også bidratt til å fjerne tidkrevende manuelle oppgaver og frigjøre tid til mer verdiskapende arbeid.

Analyse

Kom i gang med Power BI

La oss vise deg hva du kan få til med dine data!

Mange vegrer seg for å gå i gang med innsikt, da de er usikre på om det er noe for deres selskap eller er bekymret for at det skal være altfor tid- og ressurskrevende.

Derfor tilbyr vi en oppstartspakke som raskt, rimelig og enkelt lar deg komme i gang ved hjelp av Power BI fra Microsoft, og som gir deg oversikt over hva du kan få til med egne selskapsdata.