Kontakt oss

Traff blink hos Norges Jeger- og Fiskerforbund

Utfordring: Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) jaktet på en ny SharePoint-løsning og nye nettsider. NJFF hadde dermed behov for en kurs- og aktivitetskalender slik at både organisasjonen sentralt, alle fylkeslag og over 500 lokallag kunne markedsføre sine arrangement, og ikke minst ta imot påmeldinger fra medlemmer og andre interesserte.

Del denne artiklen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

–Innovit traff blink på første forsøk med sine løsninger, sier driftsleder for IT hos NJFF Dag-Eirik Kjølås.

–Vi hadde også behov for en oppdatert nettside. Den var gått ut på dato for lengst, sier Kjølås.

Må samle mange
Norges Jeger- og Fiskerforbund er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere i Norge. NJFF er en partipolitisk nøytral organisasjon, men har et sterkt jakt-, fiske-, og naturpolitisk engasjement i mange saker.

–NJFF hadde behov for en portal som skulle fungere som en offentlig tilgjengelig informasjonskanal, samt en enkel løsning for samhandling og publisering for sine fylkes- og lokallag i Norge. Før Innovit kom inn i bildet, hadde vi ikke en skyløsning for våre ansatte. Det betydde at våre ansatte måtte basere seg på minnepinner og fysiske utskrifter når de skulle ta med seg dokumentasjon på reise. Det var, mildt sagt, gammeldags, sier Dag-Eirik Kjølås.

Løsningen:
Løsningen ble å etablere en portal basert på den kraftige, fleksible og integrasjonsvennlige samhandlingsprogramvaren SharePoint Server fra Microsoft.

–Innovit har levert og etablert nødvendig infrastruktur, konfigurasjon, integrasjoner og utvikling av skreddersøm i webløsningen. For å ivareta gode skaleringsmuligheter, sikkerhet og integrasjoner mot øvrig infrastruktur hos NJFF er løsningen etablert på Microsoft sin skyplattform Azure. Innovits utviklere skjønte raskt hva vi trengte. Grunnen til at vi valgte dem, var at de er eksperter på SharePoint, sier Kjølås.

Resultatet:
NJFF har vært kunde hos Innovit i flere år. Kjølås var aldri i tvil om at Innovits dyktige fagfolk ville løse deres utfordring:

–Innovit stiller opp for oss. De bryr seg om oss. De forstår våre problemer og løser dem raskt og med klokskap og kunnskap.  NJFF har fått en portal som på en god måte ivaretar mange av de behovene organisasjonen har for å være tilstede på digitale flater utover sosiale medier. Brukerne av portalen har fått en intuitiv og sikker løsning for innlogging via Amedia sin aID-tjeneste. IT har fått en stabil og robust plattform i skyløsningen Azure med høy tilgjengelighetsgrad og et nøkternt vedlikeholdsbehov. Nettside-leveransen ble også levert på en solid og god måte, sier Kjølås.

Relaterte artikler

Kontakt oss